Al 40 jaar oor en oog voor u

Bij onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Shop onze collectie
Image Image
Image
Shop brillen

Een bril kan een statement zijn of subtiel aanwezig.

Image
Shop zonnebrillen

Ook dit seizoen weer een unieke zomerlook.

Image
Shop lenzen

Open je ogen voor een wonderlijke wereld.

Op maat van jouw oren en ogen

We nemen tijd en luisteren naar je wensen om de ideale zichtoplossing met brilglazen of contactlenzen te bieden. Voor een hooroplossing op maat begeleiden onze eigen audiologen je tot een discrete & comfortabele oplossing.

Oogmeting

Of je nu klachten hebt of niet — een oogmeting is altijd een goed idee. Kosteloos (echt waar) controleert een gekwalificeerde opticien de gezondheid van jouw ogen. Dus kom snel langs. Je ogen zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Hoortest

Goed horen lijkt vanzelfsprekend, net als een goede gezondheid. We staan er niet bij stil, tot we op een dag vaststellen dat ons gehoor erop achteruitgaat. Samen met u gaan we op zoek naar een gepaste oplossing.

Lookbook

Ons hart ligt bij de originele en handgemaakte designbrillen die steeds opnieuw inspireren. Ook bieden wij enkele hippe collecties aan met de beste prijs/kwaliteit verhouding voor een kleiner budget.

Ontdek de collectie

De nieuwste trends en updates

Kom alles te weten over de laatste kijkmode en onze acties. Wil je op de hoogte gebracht worden? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

Kom langs in onze winkel

Bij onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
Image Image