Al 40 jaar oor & oog voor u

OOR & OOG DEMEESTER

MAAK EEN AFSPRAAK
Opticien Mechelen

Onze Missie

Sinds 1978 is oor & oog DEMEESTER een vaste waarde op de Markt te Eeklo en inmiddels een begrip in de regio. Graag adviseren we je bij je keuze uit onze talrijke brilcollecties, maar evengoed laten we je geheel vrij bij je zoektocht naar die nieuwe look.

We nemen tijd en luisteren naar je wensen om de ideale zichtoplossing met brilglazen of contactlenzen te bieden. Voor een hooroplossing op maat begeleiden onze eigen audiologen je tot een discrete & comfortabele oplossing.

Ook voor onze gekende na-service staan wij steeds garant.

Meer over ons

Lookbook

Ontdek de brillentrends van dit voorjaar.

Bekijk de collectie

Ons Aanbod

Onze services zijn er voor jou. Ontdek ons vakmanschap, afgestemd op jouw unieke situatie. 

Naar het overzicht
Image

Brillen

Duik in onze unieke collectie brillen. Geselecteerd door ervaren vakmensen. Met het hoogwaardige glas van Varilux. Karaktervolle designs en een uitstekende kwaliteit. Voor hem en haar, jong en oud. 

Image

Zonnebrillen

Schitter, de hele zomer lang. Van eigentijdse klassiekers tot verrassende trends. Maak je outfit compleet met de zonnebril die bij je past. 

Image

Lenzen

De juiste lenzen maken je leven makkelijker. Vind samen met ons de lens die bij jouw ogen past. Hoge kwaliteit, duurzame materialen, maximaal effect. 

Image

Oorzorg

Er bestaan vandaag oplossingen die gehoorproblemen doeltreffend verhelpen. Oplossingen op uw maat. Samen met u gaan we op zoek naar die gepaste oplossing. 

Oogmeting

Je kan bij ons terecht voor een professionele oogmeting. Ons team van optometristen meten je ogen zeer nauwkeurig op met de nieuwste apparatuur en jarenlange ervaring.

Maak een afspraak

Volg ons op instagram