Contactlenzen

Sporten? Een avondje uit? Of gewoon dagelijks gezond lenzen dragen? Wij weten als geen ander welk type contactlens het beste bij jouw ogen en levensstijl past.

Image

ilens webshop

Omdat jouw ogen belangrijk zijn primeert bij ons de persoonlijke zorg. Zo staan wij in voor alle metingen, aanpassingen en controles. Op deze manier kunnen we jouw nauwgezet opvolgen én kan jij steeds genieten van gezond lenzen dragen.

Bovendien bestel je je lenzen snel, betrouwbaar én voordelig via onze webshop ilens.be/demeester, dé webshop voor jouw lenzen met onze persoonlijke service.

Bestel via ilens.be

Starten met lenzen

Wil je starten met lenzen? Maak dan snel een afspraak! Wij begeleiden je stap voor stap om tot een succesvol resultaat te komen: zorgeloos zicht met contactlenzen.

We zorgen dat je zeker bent van het juiste paar lenzen, aangepast aan jouw ogen, want ieders ogen zijn uniek. Verder leren we je hoe je de lenzen gemakkelijk in en uit kunt nemen en maken we je vertrouwd met het juiste onderhoud.

Tot slot blijven we je opvolgen, zodat jij jarenlang kan blijven genieten van de unieke vrijheid die contactlenzen bieden.

Maak een afspraak
Image

Nieuwe maandlenzen

Dé kwaliteitslenzen van ilens.be - aan de beste prijs.

Image

Bij- of verziendheid

Met deze lenzen zie je opnieuw moeiteloos scherp. Bovendien geniet je van een uitstekend draagcomfort van dag 1 tot en met dag 30 de ganse dag door.

Bestel via ilens.be
Image

Astigmatisme

Wazige en vervormde beelden zijn meteen verleden tijd. De lens biedt een natuurlijk gevoel en comfort van 's morgens vroeg tot 's avonds laat wél 30 dagen lang.

Bestel via ilens.be
Image

Presbyopie

Wie moeite heeft met het lezen van de kleine lettertjes. Deze lens biedt scherp zicht op elke afstand en biedt een uitstekend draagcomfort, 30 dagen aan een stuk.

Bestel via ilens.be

Ben je nog niet vertrouwd met deze lenzen? Raadpleeg dan onze contactlensspecialist voor een perfecte passing! Maak een afspraak en ontvang gratis proeflenzen.

Image

De hipste daglens 

De nieuwe daily daglens van ilens.be verfrist je ogen bij elke knipperslag. Dankzij drie comfort-componenten geniet jij van een onovertroffen gevoel de hele dag door.

Draag ze elke dag of kies ze voor occasioneel gebruik : geweldig om te sporten, een weekendje uit of wanneer je even zonder bril wilt.

Geniet van het comfort van telkens een nieuw paar daglenzen zonder onderhoud

Bestel via ilens.be

Onze lensaanpassers

Uw persoonlijke lens-coach.

Image

Contactlensspecialist

Timothy

Timothy is geboeid door contactlenzen en volgt continue seminaries en bijscholingen. Hij staat in voor het vooronderzoek, aanpassingen en nacontroles van contactlenzen.

Image

Contactlensspecialist

Nadine

Is één van de pioniers in de regio voor het aanpassen van torische contactlenzen. Geboeid blijft ze alle evoluties opvolgen en staat ze in voor aanpassingen en nacontroles.

Image

Contactlensspecialist

Jessica

Als fervent lenzendrager, maakt Jessica je vertrouwt met het in- en uitnemen van contactlenzen en een correct onderhoud. Ze biedt je antwoord op al je vragen over lenzen.

Maak een afspraak

We zien er naar uit je te mogen ontmoeten.

#teamdemeester

maak een afspraak