Oogmeting

Uw zicht kan nog zoveel beter! Het meest geavanceerde meetsysteem maakt het verschil.

Kom bij ons langs

Je kan bij ons terecht voor een professionele oogmeting. Ons team van optometristen meten je ogen zeer nauwkeurig op met de nieuwste apparatuur en jarenlange ervaring.

Bovendien is de meting gratis bij aankoop van een nieuwe bril of brilglazen én geniet je van onze tevredenheidsgarantie.

Bij onregelmatigheden word je steeds doorverwezen naar de oogarts.

Maak een afspraak
Image
Image

Aanpassen aan je brillenglazen? Verleden tijd.

Zou het niet aangenaam zijn niet langer te moeten wennen aan je nieuwe brillenglazen? Vandaag kan het, kies voor maatwerk en laat je brillenglazen rekening houden met je persoonlijk kijkgedrag en -houding.

Geavanceerde technologieën

De digitale vooruitgang staat niet stil en met enige trots stellen we als één van de allereersten de Visioffice X® voor. Het meest innovatieve digitale meetsysteem, met ongeëvenaarde precisie, voor de beste personalisatie.

Image
Image

Uitdaging aanvaard

Het is een misvatting dat je enkel je ogen richt naar wat je bekijkt. Het gezichtsveld dat je gebruikt is eigenlijk vrij ruim, je wenst dan ook een brillenglas die hier aan voldoet. Vaak kijk je door verschillende delen van het brillenglas om specifieke taken uit te voeren. Tot op vandaag werd hier beperkt rekening mee gehouden, waardoor bepaalde delen van het brillenglas, tenzij je in het midden kijkt, eerder wazig zijn of niet aan je verwachtingen voldoen.

Nieuwe mogelijkheden

De Visioffice X® meet precies hoe je van nature je ogen en je hoofd beweegt als je iets waarneemt. Het meet hoe de bril op je gelaat staat en hoe je hierdoor kijkt. Elke hoek langs waar het licht via de brillenglazen je ogen binnen dringt wordt opgemeten, en dit met uiterste precisie.

Image
Image

Ieder oog is uniek

Als exact in kaart gebracht kan worden hoe je ogen reageren op verschillende omstandigheden, kan je brillenglazen krijgen die volledig individueel afgestemd zijn. Dit resulteert in een uitstekende beeldkwaliteit die geoptimaliseerd is voor je ogen. Wie wil er nu geen brillenglazen die zich volledig aan je aanpassen?

Wij meten:

Image

Kijkhouding

Image

Kijkgedrag

Image

Leidend oog

Image

Oogrotatiepunt

Maak een afspraak

We zien er naar uit je te mogen ontmoeten.

#teamdemeester

maak een afspraak