Oorzorg - hoor erbij!

Er bestaan vandaag oplossingen die gehoorproblemen doeltreffend verhelpen. Oplossingen op uw maat. Samen met u gaan we op zoek naar die gepaste oplossing.

Image

Opvallend onopvallend

Er bestaan heel wat vooroordelen over hoortoestellen. Veel mensen denken dat ze groot, opvallend, hinderlijk en onhandig zijn. Dat beeld is gebaseerd op ervaringen met verouderde, analoge toestellen.

De realiteit van vandaag is anders. Hoortoestellen hebben de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt. De grote 'gele bananen' achter het oor zijn al lang verdwenen. Hedendaagse oplossingen zijn klein en discreet.

Onze achter-het-oor toestellen hebben een kleine behuizing en een ultrafijne tube die onzichtbaar achter het oor verdwijnen. De in-het-oor toestellen bevinden zich in uw gehoorgang zodat ze nagenoeg volledig onzichtbaar zijn voor uw omgeving.

Maak een afspraak

Ons Aanbod

Afgestemd op jouw unieke situatie. Goed gezien, toch?

Image

SoundLens - Groots geluid, piepklein toestel

Wil je zorgeloos luisteren, zonder de aandacht te vestigen op je hoortoestellen? Dan zijn onze op maat gemaakte in-het-oor-toestellen jou op het lijf geschreven. Ze worden diep in je gehoorgang geplaatst. Piepklein en discreet, maar wel boordevol krachtige technologie.

Image

Pro 4 - Het eerste oplaadbaar hoortoestel

Het nieuwe Pro 4-gamma introduceert voor het eerst een hoortoestel met een geïntegreerde, herlaadbare batterij. Gedaan met wegwerpbatterijen dus! De lithium-ionbatterij bied je maar liefst 24 uur hoorplezier.

Onze audiologen

Uw persoonlijke coach.

Image

Audioloog

Jessica

Bachelor in de audiologie sinds 2009. Geboeid door de nieuwste technologie gaan we samen op zoek naar de ideale oplossing voor jouw gehoorprobleem.

Image

Audicien

Luc

Reeds 38 jaar sta ik in de wereld van de hoortoestellen en volg ik elke evolutie op de voet. Met een pak ervaring en geduld ga ik elke uitdaging aan.