Zonnebrillen

Unieke zomerlook: dat willen we jullie ook dit nieuwe seizoen weer bezorgen. Speciaal voor jou hebben we de nieuwste collecties en trends in onze winkel, die jou laten schitteren.

Image

Lovely

Speelse zonnebrillen, met warme kleuren, kleuren jouw zomer weer helemaal in. Vlotte modellen, voor hem en haar, zijn het onmisbare accessoire om met volle teugen te kunnen genieten van deze zomer.

Design

Voor een gedurfd design-model ben je bij ons aan het juiste adres. Onze designers durven de grenzen te verleggen en ontwerpen bijzonder karaktervolle modellen die even uniek zijn als jijzelf.

Image
Image

Pilot

Bestaande modellen krijgen nieuwe interpretaties. Bijzonder minimalistische zonnebrillen getuigen van een hoogtechnologisch vernuft. Deze modellen zijn een lichtgewicht op de neus.

Acetate

Modellen in acetaat laten unieke kleurcombinaties toe. Je vindt ze in allerlei kleuren en vormen. Van klassiek tot modern. Deze mooie creaties vormen een vaste waarde binnen ons gamma.

Image
Image

Metal

Lichtmetalen monturen zijn helemaal terug. Vaak in combinatie met vlakke glazen en dit in allerlei vormen en kleuren. Ook lichte filterglazen gekend als 'cityglazen' doen hun herintrede.

Round

Ronde modellen blijven de trends aanvoeren. Je vind ze in diverse materialen en kleurschakeringen. Een rond model is vaak uniseks en laat zich gemakkelijk dragen op een ovaal of hoekiger gelaat.

Image
Image

Butterfly

De vlindervorm blijft op en top vrouwelijk. Het elegante lijnenspel biedt haar drager de uitstraling die ze verdient : geraffineerd én zelfzeker. Geen wonder dat we ze vaak terug vinden onze haute couture collecties.

[fo_brands_carousel type="zonnebrillen" limit="22"]

Maak een afspraak

We zien er naar uit je te mogen ontmoeten.

#teamdemeester

maak een afspraak