BRILLEN

Een nieuwe bril kopen?

Binnen het uitgebreide aanbod aan vernieuwende en trendy merken van Optiek Vanoverschelde vind je gegarandeerd een montuur dat bij je past.

Een greep uit ons aanbod

Image

Anne et Valentin

Een bril is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal, die onthult en flatteert en – daar zijn we van overtuigd – de handtekening van een gezicht wordt. Met je bril op presenteer je jezelf aan de wereld en ben je helemaal jezelf. Voor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: ANNE ET VALENTIN werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende prêt-a-porter brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn!

Image

Yellows Plus

Yellows Plus brillen zijn gemaakt van puur titanium. Deze uiterst lichte monturen geven u een optimaal draagcomfort. De brillen van deze collectie zijn licht van gewicht, waardoor u bijna vergeet dat u een bril draagt! Met Yellows Plus brillen heeft u een frame dat comfortabel én helemaal van nu is. Deze monturen passen perfect in de huidige straatbeeld, waardoor u echt een mode-accessoire draagt.

Image

ba&sh

Waan je in romantische, retro sferen met de ba&sh brillencollectie. De vrouwelijke vormgeving maakt elk montuur uniek. Dit zie je onder andere terug in het kleurgebruik. Van lichtroze tot crèmekleurige modellen als je van zachtheid houdt en gouden, zilveren en zwarte monturen als je op zoek bent naar een stijlvol model. Dit kleurgebruik, in combinatie met de opvallende vormen van de verfijnde monturen, geven je gegarandeerd een Parijse je ne sais quoi gevoel.

Image

Garrett Leight

De monturen van Garrett Leight zijn stuk voor stuk zeer sober maar toch stijlvol. Laat je verleiden door de prachtige, vintage collectie.

ONZE MERKEN

Ana Hickmann

Anne & Valentin

Baars

Ba&sh

Blackfin

Blanc

Etnia Barcelona

Evil Eye

Garrett Leight

Liu Jo

Masunaga

Nanovista

Paul and Joe

Ray Ban

Serengeti

Silhouette

Very French Gangsters

Yellows Plus

Vanoverschelde-kom-bij-ons-langs-2021

Kom bij ons langs

Minderbroedersstraat 6
3300 Tienen

+32(0) 16 81 89 65
[email protected]

Openingsuren
Dinsdag tot en met vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Zaterdag (doorlopend)
10:00 - 17:00

Maandag en zondag
Gesloten

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek ons ruime aanbod wij helpen u graag verder. Kom gerust naar onze winkel. Bestel hier uw contactlenzen online!

Maak een afspraak
Vanoverschelde-maak-een-afspraak-winkel