Collecties

Combineer een gevarieerde selectie aan kwaliteitsbrillen met oerdegelijk advies op maat. En creëer je eigen, unieke stijl. Of je nu houdt van creatief design of eerder een tijdloos klassiek exemplaar verkiest: wij helpen je met plezier bij het kiezen van het perfecte montuur.

Onze collecties bevatten brillen voor elke stijl en elk budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe alvast wat inspiratie op in ons mooie lookbook.

Bekijk onze nieuwe collectie

Laat je inspireren

Kom langs en maak je keuze uit een fijne mix aan brillen van bekende fabrikanten en Belgische ontwerpers. We selecteren elk exemplaar op basis van ontwerp én kwaliteit.

Onze ervaring in het vak garandeert je het mooiste aanbod aan brillen, met monturen die je alleen bij je gepassioneerde opticien vindt.

Maak een afspraak
Image
Image

Merk in de kijker: Theo

Een bril van Theo pik je er zo uit! En dat is ook de bedoeling, want de ontwerpers van dit op-en-top Belgische brillenmerk deinzen nergens voor terug. Ze verrassen steeds opnieuw met creatieve en gedurfde designs. Daarnaast mag een vleugje humor zeker niet aan de ontwerpen ontbreken en zijn de brillen super licht en comfortabel om te dragen.

Zowel in vorm, kleur als materiaal blinkt een Theo-bril uit. Ze slagen erin te doen waar andere merken enkel van kunnen dromen: eigentijdse, excentrieke modellen ontwerpen van hoge kwaliteit. 

We hebben een groot aanbod Theo-brillen in onze winkel. Ben je benieuwd naar deze eigenzinnige modellen? Maak nu je afspraak en kom ze vrijblijvend passen!