Onze garanties volgens de 9 proef

Opticien zijn is een beroep, maar een Varilux Center zijn is onze keuze om meer te willen doen dan enkel brillen verkopen. We engageren ons om een optimale oplossing te vinden voor al jouw zichtproblemen. 

Als je Varilux brillenglazen aanschaft bij ons, kan je rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van jouw behoeften en bovendien geniet je van een breed servicepakket.

3 jaar garantie op jouw bril volgens de 9 proef én wij doen er nog een levenslange gratis service bovenop als het aankomt op vervanging van de neuspads, bijstellen, aanschroeven, reiniging ... Voor minder mobiele mensen bieden wij zelfs gratis service aan huis! 

 

Image
Image

Advies van een expert
_

We volgen op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux. Zo blijven we de aangewezen persoon om jou met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren.

Image

Echtheidsgarantie
_

Samen met jouw nieuwe bril, ontvang je ook het Varilux Echtheidscertificaat. Bovendien zijn de progressieve Varilux brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, de garantie voor kwaliteit en echtheid.

Image

Tevredenheidsgarantie
_

Als je na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over jouw Varilux brillenglazen, dan zullen wij deze in samenspraak met Essilor vervangen door andere brillenglazen.

Image

Diefstalgarantie
_

Jouw Varilux-glazen zijn eenmalig gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

Image

Breukgarantie
_

Jouw Varilux brillenglazen zijn eenmalig gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum (zelfde voorwaarden als bij diefstalgarantie). De garantie is niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een halfjaarlijks onderhoud van je bril vereist. 

Image

Varilux travel assistance
_

Als Varilux Center verbinden wij ons ertoe om jou, ongeacht waar je verblijft in de Europese Unie, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. Je ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf aankoopdatum. Je vindt het telefoonnummer van Varilux Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

Image

Gratis onderhoud
_

Op vertoon van je lidkaart kan je jouw glazen gratis laten onderhouden bij ons (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

Image

Controleonderzoek
_

Tijdens het laatste garantieonderhoud zullen wij een gratis controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het eventueel nuttig is jouw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

Image

Onmiddellijke herstelling
_

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux Centers alles in het werk stellen om jou zo snel mogelijk te helpen.