Glasadvies

De keuze van je brilglas bepaalt het effect van je bril. Logisch, toch? Daarom begint alles met een nauwkeurige oogmeting. Op basis van die resultaten en een goed gesprek, bepalen we welke glassoort het best bij je past. Die slijpen we vervolgens op maat in ons eigen atelier.

Image

Optiek Van Renterghem, jouw ervaren Varilux Center

Varilux brilglazen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. We analyseren zorgvuldig wat jouw ogen nodig hebben, om vervolgens jouw glas op maat te vervaardigen. Dankzij onze ervaring en ons vakmanschap, ben je zeker van een uiterst correct resultaat. Bovendien heb je 3 jaar garantie volgens de 9 proef van Varilux.

ONTDEK DE 9 PROEF

Op maat geslepen in eigen atelier

Alle montages van brillenglazen worden steeds in ons eigen atelier uitgevoerd. Waarom? Dit is de enige manier waarop we onze constante hoge kwaliteitsnorm kunnen garanderen.

We beschikken over de beste slijpmachines op de markt aanwezig om jouw brillenglazen op maat te slijpen met de hoogste precisie zodat de bril esthetisch zo mooi mogelijk is en jouw glazen perfect gecentreerd staan. Op die manier verzekeren we een uitzonderlijk klare kijk met jouw nieuwe bril.

Image
Image

Het glas dat bij je past

Bescherming tegen uv-licht, glas waarmee je langdurig naar een scherm kan kijken, corrigerende glazen of antireflectieglas? De mogelijkheden zijn verrassend uitgebreid.

Daarom selecteren we jouw brilglas niet alleen op basis van je oogmeting. Maar ook op basis van jouw levensstijl. Zo haal je het maximum uit je bril en draag je echt zorg voor je ogen.

ONTDEK ALLE GLAZEN

Afspraak

Wil je zélf zien wat we voor jou kunnen doen? Contacteer ons voor advies op maat.

Maak een afspraak