TOTAL30: gun jezelf het plezier van … NIETS!

Gun jezelf het plezier van … NIETS! De gloednieuwe TOTAL30 is de eerste en enige watergradiënt maandlens die je niet voelt, zelfs niet op dag 30. Exclusief in regio Aalter, dus kom ze nu snel uitproberen.

Watergradiënt

Met de nieuwe TOTAL30 geniet je van ongelooflijk comfort. Dit komt door de geleidelijke overgang van 55% watergehalte in de kern van de lens naar bijna 100% water aan het oppervlak. Met andere woorden: niets raakt het oog behalve een zacht laagje vocht. Het hogere watergehalte betekent trouwens ook een uitzonderlijke zuurstofdoorlaatbaarheid!

Nieuwe CELLIGENT® Technology

Dit is een beschermende laag die het natuurlijke oppervlak van het oog nabootst. Het helpt de aanhechting van bacteriën en lipiden te verminderen voor een schone lens, een hele maand lang.

Bescherming tegen blauw en uv-licht

Blauw licht is overal, zowel binnen (kunstmatig) als buiten (natuurlijk). De zon is de grootste natuurlijke bron, het regelt onze slaapcyclus door het verschil aan te geven tussen dag en nacht. Kunstmatig blauw licht vind je terug in digitale schermen en ledlampen onder andere. Dit licht is heel sterk en daarom ook schadelijk voor je ogen én algemene gezondheid. Ook uv-licht kan schadelijk zijn voor de ogen, net zoals het schadelijk is voor de huid. Met de TOTAL30 zit je dus zeker safe want ze beschermen je ogen tegen schadelijk licht.

Fleurop-bloemenbon

Graag een prachtig boeketje ontvangen bij jouw TOTAL30 proefpakket? Je ontvangt een bon ter waarde van € 15 bij aankoop van 2×90 packs DAILIES TOTAL1 of 2×6 packs TOTAL30. Je ontvangt een bon ter waarde van € 25 bij aankoop van 2×6 packs TOTAL30 in combinatie met een multipack OPTI-FREE PureMoist of AOSEPT PLUS met HydraGlyde lenzenvloeistof. Deze actie is geldig tot 31/12/2022. Kom voor meer informatie gerust langs in onze winkel!