Ons Aanbod

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Image

Brillen en kinderbrillen
_

Een leesbril, een ravotbril of een allround-krachtpatser? Probeer, experimenteer en kies jouw favoriete montuur uit onze ruime selectie brillen voor jong en oud.

Image

Zonnebrillen
_

Ga zelfverzekerd de zomer in. Maak je outfit compleet met een zonnebril die niet alleen je ogen beschermt, maar ook jouw stijl naar een hoger niveau tilt.

Image

Sportbrillen
_

Zalig sporten met de zon op je gezicht: er is niks leukers. Combineer comfort en kijkveiligheid met een montuur dat jouw prestaties alle eer aandoet.

Image

Lenzen
_

We bundelen een gevarieerd lenzenaanbod met advies op maat. Ervaren gebruiker of voorzichtige beginner? Wij begeleiden je van a tot z bij je aankoop – ook via de webshop!

Shop lenzen
Image

Oogmeting
_

Een droombril? Natuurlijk! Maar alleen wanneer die jouw zicht ook écht perfectioneert. Met een professionele oogmeting bepalen we wat jouw ogen nodig hebben.

Image

Glasadvies
_

Het juiste, hoogwaardige glas maakt het verschil voor jouw ogen. Op basis van je oogmeting slijpen we jouw brilglas in eigen atelier, voor een feilloos resultaat.

Image

Low vision
_

Wanneer je slechtziend bent, is een gewone bril ontoereikend. Met de juiste oplossing geniet je echter weer volop van het leven.

Image

Acties tweede paar
_

Wist je dat we verrassende acties doen op je tweede paar glazen? Zo zie je dubbel mét flinke korting. Handig!