Oogmeting

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

Image

AVA-oogmeting

Eind 2020 ontwikkelde Essilor een doorbraak in hoog-precisiezicht: AVA™ Advanced Vision Accuracy. Concreet betekent dit een nieuwe kijkbeleving tot 0,01 dioptrie nauwkeurig. Dankzij een simulatie van een scène uit het dagelijkse leven laat AVA jou een nieuwe vergelijking zien die aantoont wat je zou kunnen ervaren met je nieuwe AVA-brillenglazen.

LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Wat na je oogmeting?

Bij Optiek Van Renterghem stopt het niet na de oogmeting. We maken gebruik van het innovatieve Visioffice X meetsysteem om jouw uniek kijkgedrag te analyseren. Met behulp van verschillende camera's wordt er een 3D-reconstructie gemaakt die ons alle informatie geeft die we nodig hebben.

Zo krijgen we niet alleen zicht op de correctie die je nodig hebt, maar ook hoe jij je bril gebruikt en welke houdingen jij aanneemt. Op deze manier verzekeren we jou een nóg beter draagcomfort.

Image
Image

Over naar ... de glazen!

Wanneer we na de oogmeting weten wat jouw ogen precies nodig hebben, kunnen we het ideale glas kiezen. Dat stemmen we volledig af op jouw leven. Veel schermtijd of net veel in de wagen? Problemen bij lezen in schemerlicht of zoek je een bril voor bij het sporten? We adviseren je met veel zorg en slijpen jouw brilglazen op maat in eigen atelier.

Afspraak

Wil je zélf zien wat we voor jou kunnen doen? Contacteer ons voor advies op maat.

Maak een afspraak