Over ons

We zien je graag komen – dat spreekt voor zich. Bij Optiek Van Renterghem houden we er nu eenmaal van om je te helpen. Jij hebt een probleem met je zicht, wij staan te popelen om je de juiste oplossing te bieden. 

Dat doen we door kwaliteit en uitmuntende materialen te koppelen aan creatieve designs met een twist. Maar vooral: door je te helpen zoals jij geholpen wilt worden. Met degelijk advies, eerlijke raad en een no-nonsense aanpak waarop je volledig kan vertrouwen. Niet alleen bij je aankoop, maar ook nog lang achteraf.

Kom langs
Image

En dan nu… het team!

Image

Opticien-OPTOMETRIST & ZAAKVOERDER

Dirk Van Renterghem

De founding father van de optiekzaak, die in 1989 de deuren van Optiek Van Renterghem in Aalter openzwaaide. Dat was geen verrassing, want Dirk groeide zowat op tussen de brillen en juwelen. Zijn vakmanschap en oog voor detail verzekeren je van een topservice bij je aankoop.

Image

Brilstyliste & office manager

Erika Madou

Al 23 jaar je vertrouwde brilstyliste. Tijd voor een totaal andere look of ben je op zoek  naar iets – maar weet je niet precies wat? Dan kan je vertrouwen op het eerlijke stijladvies van Erika. Je kan haar alles vragen, want ze kent de collectie tot in de kleinste details. Geen wonder, ze stelde hem immers zelf samen met een kritisch oog en héél veel passie voor het vak.

Image

Opticien-optometrist & contactlensspecialiste

Louise Pensaert

Met haar expertise als contactlensspecialist, laat ze je het leven door een totaal andere lens zien. Dat doet ze zoals altijd met de glimlach en bakken vakkennis.

Image

Opticien-optometrist & contactlensspecialiste

Dagmar Schramme

Als opticiens-optometriste hanteert ze de modernste technieken om jouw zicht weer helemaal scherp te stellen.

Image

marketing- & communicatiemanager

Janou Van Quathem

Werkt vooral achter de schermen. Je ziet haar misschien niet, maar ze drukt stevig haar stempel op onze zaak. Haar expertise in communicatie, marketing en vormgeving brengt onze zaak naar het brede publiek. Zie je ons verschijnen in het straatbeeld of op het internet? Dan is dat dankzij haar creatieve hand!

Image

facility manager

Inge Raeman

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec sed odio dui. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

Neem contact op

Optiek Van Renterghem
Lostraat 51
9880 Aalter

Openingsuren

Maandag - vrijdag
9:00 - 12:00 / 13:30 - 19:00

Donderdag
Laatavondservice tot 20:00

Zaterdag
9:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

Zondag
10:00 - 12:00 

Image