Over ons

We zien je graag komen – dat spreekt voor zich. Bij Optiek Van Renterghem houden we er nu eenmaal van om je te helpen. Jij hebt een probleem met je zicht, wij staan te popelen om je de juiste oplossing te bieden. 

Dat doen we door kwaliteit en uitmuntende materialen te koppelen aan creatieve designs met een twist. Maar vooral: door je te helpen zoals jij geholpen wilt worden. Met degelijk advies, eerlijke raad en een no-nonsense aanpak waarop je volledig kan vertrouwen. Niet alleen bij je aankoop, maar ook nog lang achteraf.

Kom langs
Opticien Mechelen

Onze missie

Wij koppelen de juiste bril aan jouw unieke karakter. We selecteren de mooiste collecties monturen en zonnebrillen, zodat jij meteen de beste keuze hebt.

Vertel ons wie je bent en wij tonen je de juiste bril. Met stijladvies dat perfect bij je past en een prachtig resultaat, binnen je budget. Zodat je naar huis gaat met een bril waar je écht van houdt. En waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer over ons

En dan nu … het team!

Dirk Van Renterghem

Opticien-OPTOMETRIST & ZAAKVOERDER

Dirk Van Renterghem

De founding father van de optiekzaak, die in 1989 de deuren van Optiek Van Renterghem in Aalter openzwaaide. Dat was geen verrassing, want Dirk groeide zowat op tussen de brillen en juwelen. Zijn vakmanschap en oog voor detail verzekeren je van een topservice bij je aankoop.

Erika Madou

Brilstyliste & office manager

Erika Madou

Al bijna 25 jaar je vertrouwde brilstyliste. Tijd voor een totaal andere look of ben je op zoek naar iets – maar weet je niet precies wat? Dan kan je vertrouwen op het eerlijke stijladvies van Erika. Je kan haar alles vragen, want ze kent de collectie tot in de kleinste details. Geen wonder, ze stelde hem immers zelf samen met een kritisch oog en héél veel passie voor het vak.

Louise Pensaert

Opticien-optometriste & contactlensspecialiste

Louise Pensaert

Na een uitgebreide oogmeting helpt Louise je als opticien-optometriste graag verder met de beste kijkoplossing voor je ogen. Als contactlensspecialiste laat ze je het leven door een totaal andere lens zien. Dat doet ze altijd met de glimlach en steeds meer ontwikkelende vakkennis, want dankzij constante bijscholing wordt ze geleidelijk aan expert.

Image

Opticien-optometriste & contactlensspecialiste

Dagmar Schramme

Als opticien-optometriste stelt ze jouw zicht weer helemaal scherp dankzij de modernste technieken die ze bovendien vliegensvlug onder de knie heeft door de vele opleidingen. Haar groeiende kennis over lenzen opent voor jou de deur naar een volledig nieuwe wereld. Toegewijd en enthousiast zoals ze is, ontpopt Dagmar zich gaandeweg tot echte deskundige.

Image

ORTHOPTISTE-OPTOMETRISTE & CONTACTLENSSPECIALISTE

Chiara Baert

Dankzij haar veelzijdigheid schakelt Chiara moeiteloos tussen optometrie, atelier, contactlenzen en winkel. Ze bespaart noch tijd, noch moeite wanneer ze jou tot dienst staat. Haar opgewektheid en grote glimlach krijg je er zomaar bovenop! Gedreven volgt ze de ene opleiding na de andere om haar kennis nog meer te verfijnen en jullie advies op maat te kunnen verlenen. 

Image

marketing- & communicatiemanager

Janou Van Quathem

Werkt vooral achter de schermen. Je ziet haar misschien niet, maar ze drukt stevig haar stempel op onze zaak. Haar expertise in communicatie, marketing en vormgeving brengt onze zaak naar het brede publiek. Zie je ons verschijnen in het straatbeeld of op het internet? Dan is dat dankzij haar creatieve hand!

Image
Neem contact op

Optiek Van Renterghem
Lostraat 51
9880 Aalter

Openingsuren

Maandag - vrijdag
9:00 - 12:00 / 13:30 - 19:00

Donderdag
Laatavondservice tot 20:00

Zaterdag
9:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

Zondag
10:00 - 12:00 

Image