Sportbrillen

De beste sportprestaties? Die behaal je met een bril die zélf topprestaties levert. Bij Optiek Van Renterghem hebben we een ruim aanbod aan comfortabele sportbrillen, die geschikt zijn voor een ruime waaier aan sporten.

Het perfecte montuur

Wat dacht je bijvoorbeeld van sportbrillen van Evil Eye? Dankzij het uitgebreide assortiment van dit Oostenrijkse merk ervaar je de ultieme sportbeleving. We creëren dé sportbril voor je, met glazen op sterkte – of niet, jij kiest! 

Nadat jij ons over jouw passie hebt verteld, gaan we samen op zoek naar het perfecte frame en de best passende glazen. De glazen bestaan in verschillende beschermingsniveaus, aangepast aan de weersomstandigheden. Hoe hoger het beschermingsniveau, hoe donkerder de glazen. In combinatie met de Light Stabilizing Technology bieden onze sportglazen je het grootst mogelijke gezichtsveld. Bovendien beschermen alle soorten glazen 100% tegen schadelijke uv-stralen, ongeacht beschermingsniveau.

Wil je met heldere blik zwemmen, weet dan dat we ook zwembrillen op sterkte voor je verzorgen. 

Klaar om gezellig of zalig competitief te sporten? Doe het met een sportbril die bij je past: kom ons aanbod ontdekken!

Wist-je-datje: omdat we niet alleen sportbrillen maar ook sporters zélf een warm hart toedragen, is Optiek Van Renterghem officiële sponsor van WTC Lotenhulle en SK Bellem!

Image
ONZE MERKEN

Evil Eye

Enkele tips op een rij

Evil eye

E002 direct real inserts

E006 clipin real inserts

Afspraak

Wil je zélf zien wat we voor jou kunnen doen? Contacteer ons voor advies op maat.

Maak een afspraak